13.02.2018 

Vihersisustaminen luo toimistoon viihtyisän työympäristön

Lähes jokaisella on kasveja kotonaan, parvekkeella tai puutarhassa. Kasvit kutsuvat luokseen ja luovat viihtyisyyttä.

Mitä vihersisustaminen sinusta on? Meille vihersisustus on enemmän kuin vain vihreitä kasveja. Toimistotilojen vihersisustuksella luomme täydellisiä aistit avaavia ympäristöjä. Tyylikkäät ruukut hienoine viher- tai silkkikasveineen antavat toimistolle tyylipuhtaan ilmeen.

Yhdestä ruukkukasvista kokonaisiin kasviasetelmiin;  vihersisustus uudistaa yrityksenne täydellisesti. Tuomme eloa varjoisiin kulmauksiin, väriä tyhjille seinille ja houkuttelevia kasviryhmiä työpisteisiin.

Käymme aina maksutta paikan päällä ennen kuin jätämme vihersisustusehdotuksen.  Kasvit voi joko leasata tai ostaa, huollon ja hoidon kera tai ilman.

Kasvien soluhengitys tekee niistä erinomaisia sisäilman hapettajia ja ne toimivat myös luonnollisina ilmankostuttajina, koska ne haihduttavat suurimman osan juomastaan vedestä. Kasvien on myös tieteellisesti todistettu voivan vähentää kuivan ilman ongelmia, staattista sähköä ja puhdistaa ilmaa haitallisista aineista.

 

 

 
 
 
 

02.01.2018 UUSI VUOSI UUDET KUJEET
 

Maaliskuussa tulee 15-vuotta täyteen Halwest Oy:n perustamisesta. Aika on mennyt vähintään yhtä nopeasti kuin juna

pienimpien asemien ohitse. Silloin tällöin ollaan johonkin vaunuun ehditty mukaan ja osattu hypätä ajoissa poiskin. Tälle 

vuodelle on taas jokunen uusi idea kypsymässä, mutta niistä myöhemmin.

ps. alla  meidän ensimmäiset käyntikortit :)
 
 

 

30.11.2017 SUUNNITTELEMALLA TOIMIVA TYÖTILA JA TYÖPISTE

Toimistotyölle on tunnusomaista tiedon käsittely, muokkaus ja uuden tiedon tuottaminen. Työtilan suunnittelun tavoitteena on luoda työntekijälle työtila, joka antaa mahdollisuuden mainituille toiminnoille sekä tukee työn sujuvuutta ja työntekijän terveyttä.

Toimistotiloissa ihmiset tekevät myös eriasteista ja -muotoista yhteistyötä: on kokouksia, palavereita ja keskusteluja, joissa ollaan läsnä joko fyysisesti tai ne hoidetaan tietoteknologian avulla. Tilasuunnittelussa haetaan monesti ratkaisuja, jotka vaativat mahdollisimman vähän tilaa. Työn tehokkaan tekemisen lähtökohtana pidetään liian usein sitä, että työ voidaan tehdä siirtymättä, paikallaan istuen. Pitkään istuminen väsyttää ja kuormittaa yksipuolisesti. Hyvin suunniteltu työtila kannustaa myös sopivaan liikkumiseen työpäivän aikana. Käytännössä työtilan pinta-ala riippuu työtehtävästä ja -välineistä.

Toimistotyössä suositeltava vähimmäiskoko yhden hengen työtilalle on 10–12 neliötä. Avotilassa yhdelle hengelle tulisi varata 7–8 neliötä. Avotoimistoja perustellaan avoimella organisaatiokulttuurilla ja dynaamisuudella. Työtilaratkaisun pitäisi perustua kuitenkin työn vaatimuksiin ja organisaation todellisiin tarpeisiin, kuten siihen, miten paljon työssä tarvitaan keskittymistä ja vuorovaikutusta. Parhaimmillaan tila tarjoaa mahdollisuuden molempiin. Toimistotiloista välittyvä mielikuva, tilojen sijainti ja viihtyisyys vaikuttavat neliöiden ja mainittujen ympäristötekijöiden lisäksi työntekijöiden työmotivaatioon ja terveyteen.

Hyvin suunniteltu tietokonetyöpiste on sijoitettu niin, että liikkuminen työpisteeseen ja sieltä pois on esteetöntä. Kulkureitin varrella olevissa kalusteissa ei saa olla kolhivia tai teräviä nurkkia. Järjestyksen ja siisteyden ylläpitämiseen on riittävät säilytystilat. Työpisteen kalusteiden ja työvälineiden pitää mahdollistaa monipuoliset ja mukavat työasennot. Työtuoli tarvitsee pyörähtämis- ja liikkumistilaa vähintään neliömetrin.

Lähde: Työterveyslaitos
 

 
 
 

Toimistojen työpisteet on nyt hyvä uudistaa ajan tasalle


 
 Ykköset lehti 15.11.2017
 Myynti 
 
Heikki Tuomilehto puh. 050-462 5841           Juhani Ahonen  puh. 040-049 6964             Petri Ijäs puh. 050-462 5840